søndag 16. august 2009

Se min kjole

Først av alt må jeg si tusen, tusen takk for alle de hyggelige kommentarene om teppet mitt! Det er så hyggelig å få så fin tilbakemelding:)

Jeg har sydd meg en kjole. Dette har jeg planlagt lenge, det er faktisk flere år siden jeg kjøpte mønsteret. I går fikk jeg endelig gjort det. Dette tror jeg er det første ordentlige plagget jeg har sydd til meg selv, tidligere har det stort sett bare vært kostymer som er sydd på måfå. Det var en lærerik prosess, og det var første gang jeg fulgte et slikt mønster. Mønsteret var på dansk, men det gikk greit å forstå. Resultatet ble vel ikke det beste, men til å være første gang er jeg fornøyd. Den ble litt stor i ryggen.


Stoffet er tynn, tynn bomull som jeg kjøpte på salg på Stoff og Stil i fjor. Siden det er så tynt er det gjennomsiktig, så den krever en underkjole;) Det er masse mønster på stoffet, men det komer ikke så tydelig frem på bildet. Foreløpig er knytingen foran et hvit satengbånd, men jeg tror jeg skal bytte til noe annet. Mønsteret kjøpte jeg på Panuro.


Jeg har også sydd to kremmerhus, enkle og greie. Stoffet er lin, mens hjertene er i bomull. Disse skal gis bort.

2 kommentarer:

  1. Kjolen din ble flott. Å sy i så tynt stoff er veldig vanskelig så jeg synes du har lykkes veldig bra.
    Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  2. Syntes du har all grunn til å være fornøyd med kjolen,syntes både den og kremmerhusene var flotte.

    SvarSlett