mandag 3. august 2009

Ferdig skjørt

Her er skjørtet mitt. Jeg er ganske fornøyd med det, syns det ble fint. Meningen var at vi skulle være ferdig til 1. august, og jeg rakk å bli ferdig før 1. august var over.

Mønsteret er fra boken Femininin strikk av Lene Holme Samsøe. Jeg har strikket det i Muskat fra Drops, det gikk med nesten ti nøster. Heklekanten er Kick, det er det som egentlig er orginalgarnet på skjørtet. Heklekanten ser litt grå ut, men den er grønnlig. Skjørtet er mykt og godt. Jeg syns det fungerte veldig fint å strikke det i Muskat. Muskat er litt tykkere enn Kick så jeg strikket en størrelse mindre enn jeg ville gjort med om jeg skulle strikket det i Kick. Jeg vippet mellom to størrelser, så da var det greit å gå ned en størrelse.

Nå venter jeg bare på at sola skal komme tilbake slik at jeg kan bruke skjørtet:-)

6 kommentarer:

 1. Så lekkert. Sola kommer nok snart tilbake slik at du får brukt det!
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 2. Wow, så nydelig det ble! Masse fine detaljer:) Så flink du e:)

  SvarSlett
 3. Knallfint!!!! Og for en lekker farge:-) Du har all grunn til å være fornøyd med det:-)

  SvarSlett
 4. Skjørtet ditt vart kjempefint!

  SvarSlett
 5. Åååå så fint skjørtet ble!!! Tror jammen jeg må strikket et i Muskat og, det så ut som om det funket mer enn greit. :) Ser ut som om det ble en del tettere enn med Safran, og det er jo av det gode.

  Takk for spark bak, vedr Mariusen...:) Har strikket flere Mariuser før jeg og, men aldri i str herre L... Det er STORT!!!

  SvarSlett