tirsdag 23. mars 2010

Prøver å få litt fart på symaskinen

Egentlig var jeg i full gang med et krabbeteppe, men jeg hadde ikke nok platevatt, så prosjektet er lagt på vent til etter påske. Istedenfor krabbeteppe ble det derfor et handlenett. Det var flere på Hobbyboden som skulle sy handlenett, så da hev jeg meg med. Handlenettet er nesten helt likt et handlenett jeg sydde i høst. Egentlig hadde jeg klippet opp et annet stoff, men jeg fant ikke noe fór som passe, og stoffet i seg selv var litt for tynt til at jeg ikke ville fóre det. Så da ble det samme kombinasjon som sist. Litt kjedelig, men det funker fint. Mønsteret har jeg laget selv.


Her er et bilde av fóret inni. Fóret er en gardin jeg kjøpte billig en gang, og stoffet er helt forferdelig. Nå er det heldigvis brukt opp:-)


I tillegg til handlenettet sydde jeg en liten sminkepung. Mønsteret er fra boken Tildas hus. Jeg klarte selvfølgelig å lese oppskriften feil, så den er ikke så veldig pen på innsiden, men der er det vel ikke så mange som skal se;-) Skjønner ikke hva det er med meg og sømmønstre, det blir veldig ofte feil. Jaja, den va enkel å sy og jeg er sånn passe fornøyd.

2 kommentarer:

  1. Fint handlenett og søt sminkepung! Du hev deg jammen fort rundt ;-) Nettopp meldt meg på sy-handlenett-sammen tråden jeg :)

    SvarSlett
  2. Oi du er kjapp! Veldig fint handlenett og den sminkepungen var super søt.

    SvarSlett