fredag 26. mars 2010

Babybukse

Jeg har strikket en liten sparkebukse til baby. Det er meningen at det skal bli et helt hentesett.


Størrelsen er 0-3 mnd, men da jeg hadde kommet nesten til overdelen syns jeg at den så forferdelig stor ut. Men etter en del vurdering og litt surmuling gjorde jeg den ferdig. Jeg tror den er litt større enn det som er oppgitt i oppskriften, men den er ikke drastisk mye større som jeg en stund fryktet. Jeg har strikket den i en halv pinnestørrelse større enn oppskriften sa, så det er ikke en stor overraskelse at den virker stor, men jeg strikker ganske stramt så forskjellen pleier ikke å ha den store betydningen.

Oppskriften er fra Dalegarn - Strikkedesign til baby nr. 210. Garnet er babyull fra Dale. Jeg er godt i gang med jakken, så følg med, det kommer mer snart:-) Ha en fin helg!

6 kommentarer:

 1. å den var skikkelig søt og fin :) At den ble litt større gjør jo ingenting, for lenger varer den :)
  ha en super helg :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig bukse! Ønsker deg ei riktig flott påske:)

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Du er så flink å strikke, blir noen ordentlige kunstverk:)

  SvarSlett
 4. Så fin bukse du har laga! :) Er den vanskelig å få til? Har sjøl kun strikket litt enklere plagg til nå som votter,sokker,luer men har lyst å begi meg ut på litt mer avanserte plagg!

  SvarSlett
 5. @ Strikkejenta, jeg syns ikke den var så vanskelig. Min erfaring er at noen ting ser vanskeligere ut å strikke enn det de er;-) det jeg syns var vanskeligst var nok å få hullene på riktig plass, så mønstret ble symetrisk, men det går jo egentlig ikke på strikketeknikk, men å følge med når man strikker:-)

  SvarSlett