mandag 21. januar 2013

Søt liten kjole

Jeg rakk visst enda et restegarnsprosjekt før fristen for Pinnekrokens utfordring går ut. Denne gangen er det en søt liten kjole. Denne er strikket av diverse babyull fra ulike produsenter. Mens jeg strikket den satt jeg å funderte på hva jeg hadde strikket av alt det garnet som dette er rester av, men jeg kan faktisk ikke huske hva alt har blitt brukt til. Jeg tror en del har blitt til jakker, for jeg har strikket maaaange babyjakker. Men nå er i hvertfall noen av nøstene borte. Det gir vel egentlig bare rom for mer garn? Eller?

Jeg har ikke brukt mønster til denne, men jeg har latt meg inspirere litt på fasongen til Lillestakken i boken Myk start. Fremsiden har fått hjerter på mage/bryst, mens ryggen har fått striper (sånn går det når man bruker rester). Jeg antar at størrelsen er ca ett år. Jeg syns den ble veldig søt, den er nesten for sukkersøt etter min smak, men jeg tror nok jeg beholder den selv.


Ja, dette er altså mitt fjerde bidrag til restegarnsutfordringen til Pinnekroken. Og jeg er ganske sikker på at det blir mitt siste bidrag denne måneden.

3 kommentarer:

 1. Du verden for en produksjon.. Men du går nok snart inn i en tid hvor både strikkepinner og garn kommer i 2. - eller kanskje 3. rekke.. Fremdeles lykke til, Turid, vi følger nok med..

  SvarSlett
 2. En skal aldri si aldri, fortsatt fire dager igjen ;)

  Nyyyydelig kjole! Jeg må virkelig si at jeg har blitt positivt overrasket denne måneden over hvor mye flott det går an å lage med restegarn. Men igjen, har man nydelig restegarn, så er jo det et godt utgangspunkt ;)

  Tusen takk for nok et flott bidrag til Pinnekrokens restegarnutfordring!

  Vennlig hilsen Eirin
  - Pinnekroken -

  SvarSlett
 3. Å så søt den kjolen var;) Rart hva en har av restegarn i kurver og skap. Jeg har ordnet meg en kurv med garn hvor volumet skal reduseres i løpet av året;)) Følger deg videre;))

  God lørdag;)

  Klem fra Ann-M.

  SvarSlett