torsdag 17. januar 2013

Dukkekjole

Jeg har strikket en dukkekjole, det er nok et restegarnsprosjekt. Jeg har en del babyull liggende, og det passer egentlig veldig bra til slike små prosjekter. En periode handlet jeg mye garn på salg uten helt mål og mening med garnet. Dette garnet er nok fra et slikt salg for den fargen tror jeg neppe jeg hadde giddet å betale full pris for. Men noe har jeg da brukt det til uten at jeg helt husker hva. Jeg har ikke brukt noen oppskrift på kjolen, bare tilpasset den etter dukka etter hvert som jeg strikket. Det er forresten samme modell som sist, favorittdukka får nemlig ikke skifte klær. Som dere ser matcher kjolen lua jeg strikket tidligere. Jeg har strikket kjolen frem og tilbake slik at det er hel åpning bak, og brukt trykknapper til å lukke med. Det gjør det forhåpentligvis litt enklere for små fingre å kle av og på.


Dette er mitt tredje bidrag i Pinnekrokens januarutfordring.

3 kommentarer:

 1. nesten så jeg blir litt misunnelig her... Det er jo så morro å laage dukke klær, men lillebror vil hverken ha dukke eller dukke klær :P
  Lykke til med utfordringen og riktig god helg :D

  SvarSlett
 2. Så fin kjole :) Lurer selv på om eg skal lage slike dukke kjoler.Har en dukke liggende som eg hadde når eg var liten. Kan jo bruke den som modell ;)
  Ønsker deg en riktig god helg.

  SvarSlett
 3. Kjempefin!

  Tusen takk for nok et bidrag til Pinnekrokens restegarnutfordring!

  Vennlig hilsen Eirin
  - Pinnekroken -

  SvarSlett