søndag 27. juli 2014

Ferietid - feiretid - konkurranse

Nå nærmer det seg august, og jeg er ferdig med ferien min. Jeg har hatt en utrolig bra ferie, men det skal bli godt med litt hverdag igjen. Deler av ferien ble tilbrakt utenlands, men hvilket land jeg var i vil jeg ikke fortelle enda. Jeg vil nemlig at dere skal gjette det. Litt hint kan dere få: Landet har en lang tradisjon for strikking og garn, og her snakker vi skikkelig ullgarn. Ullgenserene fra dette landet er veldig kjente. Her er et bilde-hint fra en garnbutikk jeg var innom:


Alle som gjetter riktig (skriv svaret i kommentarfeltet) er med i trekningen av et garnnøste fra dette landet (jada, jeg har shoppet). Hvis du følger bloggen min får du et ekstra lodd. Jeg trekker en vinner 13 august. Del gjerne konkurransen på din egen blogg eller sosiale medier.

Så var det det med feiretid da: Det gikk plutselig opp for meg at det i disse dager er 10 år siden jeg begynte å blogge, og det må jo feires - så denne konkurransen er en del av feireplanen.

2 kommentarer:

  1. Spennende, Turid. Jeg skal ikke røpe svaret, siden jeg er innhabil.. Er mer forundret at det er ti år siden du begynte med bloggen..Husk at da jeg hørte om bloggen din, var det første gang jeg hørte om blogging i det hele tatt. Fortsatt god sommer.

    SvarSlett
  2. Jeg tipper Island! Hilsen Lise Olsen

    SvarSlett