onsdag 30. juni 2010

Varme votter i varmen

Akkurat i dag er det ikke så veldig varmt her, men de siste dagene har det vært veldig varmt. Hva passer da vel bedre enn å forberede kalde dager med litt vinterklær?


Votter strikket i Karisma, oppskriften finner du her. Jeg strikket i største herrestørrelse, men vottene er nok mer passe til meg enn en voksen mann. Jeg syns størrelsen var ganske merkelig, jeg strikker riktignok stramt, men ikke så stramt. Tomlene ble heller ikke helt greie. Litt vanskelig for meg å prøve disse, hendene mine er ganske så hovne og vonde for tiden, så ingenting blir riktig.


Syns jeg klarte å strikke mønsteret pent da, jeg er jo ikke så god på mønsterstrikk. Disse blir nok gitt bort i gave.

Jeg vet ikke hvor mye strikking det blir fremover. Min veldig høygravide kropp liker ikke varmen, noe som gir utslag i hovne og vonde hender og jeg kan ikke strikke så lenge av gangen før jeg må gi meg. Men hvis varmen forsvinner en stund kan det hende at det bedrer seg litt. Så får vi se om energinivået mitt klarer noen andre hobbyaktiviteter.

5 kommentarer:

 1. Nydelige votter i flotte farger.

  SvarSlett
 2. Flotte votter! La oss håpe det blir lenge til de blir brukt ;)

  SvarSlett
 3. Flotte votter. Og lykke til med det som snart skal skje. Et under på jord :)

  SvarSlett
 4. For en uke siden var du hjemme hos meg. Da hadde du så vidt startet. Jeg er imponert! Du er veldig kjapp! De ble veldig fine.

  SvarSlett
 5. flotte votter :) fine farger. og det er alltid greit å forberede vinteren :)

  SvarSlett