søndag 21. februar 2010

Småstrikk til baby

Når man ikke vet helt hva man skal strikke er det greit å bare strikke en hel haug med småprosjekter. Det har jeg da altså gjort.

Først ut er skjerf, sokker og lue til baby (husker ikke helt størrelsen). Garnet er New Zealand lammeuld, og hvis jeg ikke husker helt feil er alle oppskriftene fra Nøstebarn. Det er fullt mulig at disse tingene vil få litt mer pynt for å piffes litt opp etter hvert.


Av samme garnet strikket jeg en undertrøye i størrelse nyfødt. Den ble bitteliten, så det er mulig den ender som undertrøye til en dukke;-) Oppskriften er fra Nøstebarn.


Til slutt er det en lue som matcher jakken som er vist i et innlegg tidligere. Garnet er New Zealand Lammeuld, oppskriften er fra Nøstebarn og størrelsen er ca nyfødt.

4 kommentarer:

 1. Det er koselig å strikke slikt småstrikk, og veldig kjekt å ha på lur for når en trenger det er det ikke sikkert en har lyst til å strikke gaver feks. Jeg har det litt sånn nå for naboen min har termin i dag og jeg burde strikket en liten gave, meeeen det er så mange andre fristelser. Ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
 2. Fina klassiker! Kan aldrig gå fel:)

  SvarSlett
 3. Undertyrøya e sikkert ikke for liten, det e utrulig kor små de små e når dem kommer ut i vertden;)

  SvarSlett
 4. Masse fint som vanlig=) Hvis du ser innom bloggen min ligger det en award å venter på deg=)

  SvarSlett