lørdag 26. desember 2009

Juletre

Det er første gang vi feirer julen hjemme hos oss selv, og derfor også første gang vi har eget juletre.


Juletrepynt var ikke noe problem, jeg har samlet en del gjennom årene, og en del har jeg laget selv. Her er noe av det som jeg har laget:


For en del år siden lagde jeg slike kongler. Jeg lagde veldig mange. En del ble gitt bort, men jeg tok vare på noen selv. Disse er veldig gøy å lage, kanskje jeg må lage slike igjen en vakker dag...


Dette eplet har jeg lagd i år. For et par år siden kjøpte jeg et materialsett til ti slike epler på salg på Panduro. I år hadde jeg tenkt å lage alle, og enten ha alle selv eller gi bort noen i julegave. Jeg rakk bare å lage to... Men det blir jul neste år også:-) De er ganske enkle å lage, nålefiltet lammeull på isoporeple.


Disse kremmerhusene lagde jeg i fjor, tror jeg. Jeg lagde noen som ble gitt bort i julegave, også beholdt jeg to selv. Dette er også et materialsett som jeg har kjøpt på salg på Panduro. Jeg har et sett igjen, så en vakker dag blir det nok flere slike.


Jeg har tre slike kremmerhus. De broderte jeg for flere år siden, men jeg monterte de ikke før i fjor. De er ganske små, og var egentlig ikke så veldig gøy å lage, men de er fine.

3 kommentarer:

  1. Så mye fin julepynt! Morsomt med eget tre. Ønsker deg og dine en fortsatt god jul!

    SvarSlett
  2. Så mye flott julepynt! Koselig å ta frem år, etter år.
    Fortsatt gos jul!

    SvarSlett