fredag 24. april 2009

Votter og rotproblemer

Noen av dere husker kanskje fotovottene jeg hadde bilde av i den forrige bloggen min. Det var ei som fikk se disse vottene og ønsket seg slike, så jeg har strikket et par til henne. Denne gangen strikket jeg de ikke like lang som i oppskriften, så da tror jeg de er mer passe enn mine er til meg.


Oppskriften er fra boken Gøy å strikke med tykke pinner av Gunn Birgirsdottir og garnet er LettLopi. I tillegg til å ha åpning i toppen av votten har jeg også laget en åpning til tommelen.


Det er travelt for tiden, men når jeg har tid jobber jeg i hagen. Vi overtok huset for to år siden, da var hagen veldig gjengrodd. Vi har fått åpnet opp en del, men fortsatt er det mye som gjenstår. Akkurat nå er det denne som skal bort:

Denne sliter jeg skikkelig med for jeg får ikke opp rota. Jeg aner ikke hvor mange timer jeg har brukt på den. Nå skal det sies at det meste av rota er oppe av jorda, men det er den harde kjerne som er igjen. Jeg vet ikke hva slags plante dette er, ikke husker jeg hvordan den ser ut når den er i blomst heller, men bort skal den. Vi har ikke akkurat stor hage så den ruver en del, ja. Vet ikke helt hva jeg skal putte i den lille kroken der, noe vil jeg ha der, men det trenger ikke være så stort.

1 kommentar:

  1. Vottene dine ble flotte, og du gjøre en god jobb med den rota ser det ut for. Lykke til :-)

    SvarSlett