lørdag 25. juni 2016

Teppe i flotte farger

Lappene på forrige bilde er nå heklet sammen, og de har fått en flott kant rundt. Jeg tenker alltid at når lappene er ferdig er det bare sjarmøretappen igjen, og hver gang irriterer jeg meg over at jeg har tatt feil. Sammenhekling tar tid. Men nå er teppet ferdig og jeg er meget fornøyd. Det ble en skikkelig fargekladd av et teppe. Og jeg tror det passer perfekt til mottakeren.

Flerfarget garn gjør at ingen lapper blir helt lik. Jeg har faktisk bare brukt ett fargenummer, så her ser man hvor mye variasjoner et garn kan gi.



Oppskriften finner du her, garnet er Delight og Fabel. Jeg har faktisk heklet et slikt teppe før, det kan du se her.

lørdag 18. juni 2016

Lapper i friske farger

Juni altså - meget travel måned. Men litt håndarbeid har det blitt. Akkurat nå er jeg i gang med hele tre prosjekter. Det er ikke helt vanlig til å være meg, jeg like å fullføre før jeg begynner på noe nytt. Mens dere venter på noe ferdig får dere kose dere med bildet av disse fargerike lappene. Det skal bli et lappeteppe. Alle lappene er ferdige, men sammenheklingen tar tid. Nå har været her i Trøndelag gått tilbake til vintermodus, så nå er det mer fristende å sitte med en haug med ull i fanget enn når det er stekende sommersol.


lørdag 4. juni 2016

Plommetre

Innimellom skjer det litt i hagen. For noen uker siden plantet jeg et plommetre. Jeg er veldig spent på om det blir plommer etter hvert. I år tror jeg ikke det blir noe.

fredag 3. juni 2016

Gips-sokk

Eldste datteren min var veldig uheldig på trampolinen for noen uker siden. Det hele endte med et brudd i ankelen. Det ble selvfølgelig gips. Men noe måtte hun ha på foten når hun skulle ut av huset (tærne hadde ikke gips). Det tok ikke mange minuttene før jeg skjønte at mammas ullsokker ikke var kult. Dermed måtte jeg strikke noe nytt. Jeg fant frem passende garn og hun fikk velge farger selv. Hun ble veldig fornøyd. Restegarn Silja og Sisu, dobbel tråd på pinne 4. Veldig kjapt prosjekt. Også trengte jeg bare å strikke en.