torsdag 28. mai 2009

Bryllup og tulipaner

Jeg var i bryllup i helgen. Her er kortet jeg lagde til brudeparet:

Et helt enkelt kort, selve kortet er kartong, så har jeg "sydd" fast et pyntepapir oppå der, og til slutt festet et stemplet mulberry-papir på toppen.

Jeg bakte også en kake:


En gulrotkake pyntet med marsipan. Marsipanen har jeg farget selv, syns det er mye finere enn den man får kjøpt ferdigfarget. Jeg har trykket figurene ut med pepperkakeformer.

Nå blomstrer tulipanene mine:

torsdag 21. mai 2009

Torsdag

Det blir litt hobbygreier for tiden, skjønner ikke helt hvor tiden blir av. Jeg har strikket videre på babyteppet jeg viste starten på i påska. Nå har jeg gjort unna 4,5 av 6 rapporter, så det er egentlig ikke så mye igjen.


Jeg syns det blir fint:-)

For noen uker siden var vi en tur i Trøndelag. I bilen på vei opp og på vei ned fikk jeg strikket to kopptuer (kluter). De er helt enkle og greie. På den ene tror jeg det gikk med omtrent et helt nøste, mens på den andre gikk det med litt mindre. Tror garnet er Paris, er noe rester jeg hadde.

søndag 10. mai 2009

På tide...

... med en oppdatering igjen. Det har vært litt hektisk i det siste, men litt har jeg da fått gjort.

Jeg har ei venninne som er over middels opptatt av Tori Amos, da er det på sin plass med Tori Amos- lesta. Jeg har strikket det til henne før også, men det er vel snart ti år siden sist. Mønsteret har jeg laget selv og garnet er finsk sokkegarn, har brukt litt rester, men det er visst mye rester igjen fortsatt.

Jeg har laget meg en grønnsakshage. Jeg snekret en kasse på 2x1,2x0,3m. Kjempestor ble den, og den tar nesten hele hagen;-) Det gikk med en del liter jord for å fylle den. Her ser dere tomatplanter, paprikaplanter og sukkerertplanter. Har sådd både gulrot og neper og litt urter. Jeg er utrolig spent på å se hvordan dette kommer til å gå. Har så lyst at det skal bli et bra resultat:-)